Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tuinkabouters met instrumenten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Tuinkabouters met instrumenten

Met een gitaar, accordeon, viool en zelfs met sambaballen vind je tuinkabouters in deze categorie. Het zijn stuk voor stuk tuindwergen met een instrument in hun handen. Ben jij zelf muzikant, of luister je graag naar bandjes die gebruik maken van dit soort instrumenten, dan vind je in deze categorie vast en zeker een leuke kabouter die bij je past. En ben je helemaal gek van instrumenten? Creëer een complete tuinkabouter band in je tuin en bestel ze allemaal!

Je vindt hier tuinkabouters in alle soorten en maten. Een gedeelte is gemaakt van polystone maar ook van kunststof vind je kabouters in deze categorie. Een voordeel van kunststof kabouters is dat ze niet snel kapot kunnen gaan. Wat alle kabouters wel met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal vrolijke gekleurd zijn, met jasjes, mutsjes en broekjes in vrolijke kleuren zoals rood, geel, blauw en groen. Ook hebben vrijwel alle kabouters een brede glimlach op hun gezicht, dit zorgt er vaak ook voor dat je zelf moet lachen als je naar je tuinkabouter(s) kijkt. Een tuinkabouter is een (vaak) opvallende tuinaccessoire, zet je het tuinmannetje in je voortuin, dan zal hij al gauw de eyecatcher worden in de straat! De kaboutertjes zijn verkrijgbaar in kleine en grote formaten, de grootste is maar liefst 113 cm hoog en die valt daardoor zeker op in jouw buurt!

Behalve tuinkabouters met instrumenten hebben we ook speciale categoriën met tuin kabouters met dieren, balkonkabouters, kabouters met verlichting, vijverkabouters en leuke, lachwekkende kabouters. We hebben het grootste online assortiment met ka bouters voor iedereen, dus waar je ook naar op zoek bent, wij hebben het! Een tuindwerg is niet alleen leuk ter decoratie in je eigen voor- of achtertuin, het is ook een erg origineel artikel om cadeau te geven! Heb je dus nog een feestje op de planning staan? Bestel dan een leuke tuinkabouter en geef deze cadeau! Bestel je op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!