Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tuinkabouters met dieren

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Tuinkabouters met dieren


In deze categorie vind je tuinkabouters voor echte dieren liefhebbers! O.a. tuindwergen met hazen, schapen, eekhoorns, hertjes en zelfs met schildpadden vind je in ons uitgebreide assortiment. En ben je gek op honden? Dan is wellicht de tuinkabouter met hond een leuke decoratie voor in je tuin, de tuindwerg met hond is zelfs verkrijgbaar met een hoogte van maar liefst 113 centimeter!

Vrijwel alle tuindwergen in deze categorie hebben een brede glimlach op hun gezicht met vaak twee stralende ogen er boven, dit zorgt voor een vrolijke en gezellige uitstraling waar je zelf vaak ook een glimlach van op je gezicht krijgt. Het is een leuke tuindecoratie die je tegenwoordig weer steeds vaker ziet in voor- en achtertuinen. De kleurrijke tuinaccessoires zijn leuk voor in iedere tuin, of je nou een grote of kleine tuin hebt, een tuin vol met planten en struiken of juist een tuin met weinig groen er in, voor een tuindwerg is altijd wel een leuk plekje te vinden! Vaak worden de dwergen in de voortuin naast de deur gezet, tussen de struiken of rondom het huis.


Een tuinkabouter als cadeau

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een verjaardag, jubileum, huwelijk of misschien een housewarming feestje of een ander feestje? Een tuinkabouter is een leuk en zeer origineel cadeau voor iedere feestelijke gelegenheid. Het is een ideaal cadeau voor Vaderdag, vaders zijn vaak druk met het onderhouden van de tuin en een leuke tuindecoratie is daarom een perfect cadeautje voor veel vaders! Ook voor een housewarming is de tuindwerg een leuk geschenk, bij een housewarming geef je vaak iets cadeau wat ze kunnen gebruiken in en rondom het huis. De tuinkabouter met een grote glimlach op zijn gezicht is daarom een fantastisch cadeau! Zoek dus gauw een geschikte tuindwerg voor de gene aan wie jij hem cadeau wilt geven en bestel 'm online! Bestel je een kabouter op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt deze dezelfde dag nog door ons verzonden!