Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fluitende tuinkabouter

Een fluitende tuinkabouter kopen?
In deze categorie vind je fluitende tuinkabouters, lachende en zingende kabouters.
Standaard lage verzendkosten van € 4,50 binnen Nederland, Voor België en Duitsland € 5,50.
Op werkdagen vóór 16:00 bestellen, de volgende dag in huis!*

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Fluitende tuinkabouter


Wil je niet alleen het aangezicht van je tuin of balkon opvrolijken met een tuinkabouter maar ook met je oren genieten van het geluid van een fluitende tuinkabouter dan is dat ook mogelijk.

Er zijn verschillende soorten fluitende tuinkabouters in diverse kleuren en uitvoeringen. Ook hebben zij verschillende deuntjes die ze fluiten van happy birthday to you tot fietfiew. De grote van de kabouter kan ook verschillen van klein tot groot. De kleinste fluitende tuinkabouter is circa 14 cm en de grootste ongeveer 38 cm.

De tuinkabouters zijn uitgerust met een sensor en zodra zij beweging detecteren gaan ze fluiten.
Ze hebben tevens ook een beveiligingswerking omdat wanneer er beweging wordt gedetecteerd gaan ze fluiten en word je op deze manier gewaarschuwd.

Het is ook mogelijk om op deze manier je vissen in de vijver te beschermen tegen ongenodigde gasten zoals reigers of katten die de vissen uit de vijver roven. Zodra de kabouter beweging detecteert hoort de indringer het fluiten en zal het hazenpad kiezen. Ook inbrekers zullen hierdoor worden afgeschrikt omdat ze dan worden ontmaskert zodra ze in de tuin rond sluipen.

De fluitende tuinkabouters zijn vervaardigd uit het beste type kunststof  wat er is. Deze kabouters zijn bestendig tegen de kou zoals vorst en ook tegen een regenbui. Ook zijn ze uv-bestendig.
De tuinkabouters worden deels met de hand gemaakt van gif vrije materialen en komen uit Duitsland. Je kunt ze het hele jaar door buiten laten staan omdat ze weersbestendig zijn. Dus in de winter blijven zij de tuin opvrolijken met zowel hun aanwezigheid als hun geluid.