Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tuinkabouter met verlichting

Tuinkabouter met verlichting kopen?
Tuinkabouters met verlichting brengen sfeer in elke tuin! Je vindt hier tuinkabouters met LED solar verlichting en tuinverlichting op stroom.
Standaard lage verzendkosten van € 4,50 binnen Nederland, Voor België en Duitsland € 5,50.
Op werkdagen vóór 16:00 bestellen, de volgende dag in huis!*

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Tuinkabouter met verlichting

Deze decoratieve tuinkabouters zorgen ook 's avonds voor gezelligheid in de tuin of op je balkon door hun sfeerverlichting.
Zodra het donker wordt geeft de tuinkabouter zijn muts licht. Er zijn verschillende kleuren tuinkabouters met verlichting in verschillende soorten uitvoeringen. Je kunt dus kiezen welke tuinkabouter met verlichting je in je tuin past of op je balkon.

Omdat deze verlichting op zonne energie werkt hoef je geen elektra aan te leggen of andere maatregelen te treffen dus geen extra energiekosten of gedoe met kabels. De tuinkabouters met verlichting kan je op elke willekeurige plaats in de tuin zetten en verplaatsen indien je dit wenst.
Let er dan wel op dat de tuinkabouter overdag voldoende zonlicht krijgt om op te laden. Want als de kabouter het grooste gedeelte van de dag in de schaduw staat laad deze niet voldoende op. De branduren van het licht is afhankelijk van de opgeslagen energie.

Je hoeft er nooit aan te denken om de verlichting uit te zetten omdat dit automatisch gebeurt als het weer licht wordt of de verlichting gaat vanzelf weer uit afhankelijk van het aantal zonuren. De lamp laadt zichzelf op via een zonnepaneeltje die deze energie weer opslaat. Zo kan je ’s avonds genieten van de energie die de lamp overdag heeft opgeslagen door de zon.

Ook hebben wij verlichting voor binnen, een hele mooie kabouterlamp. Dit is een figuurlamp in de vorm van een paddestoel met een aantal kabouters erop. Deze lamp staat erg leuk op een baby- of kinderkamer. Deze lamp is een echte aanwinst voor de kinderkamer en vrolijkt deze instantly op.

Kijk ook eens naar onze andere tuinkabouters om je tuin of balkon sfeervol in te richten.
Er zijn verschillende soorten tuinkabouters van fluitende tuinkabouter tot een grote tuinkabouter van wel 70 cm! Of hou je meer van hilarische tuinkabouter die er grappig uitzien waar je van moet lachen dan kan je hier je hart ophalen. Kortom voor ieder wat wil voor iedere leeftijd.