menu
search
wishlist
winkelwagen
winkelwagen keyboard_arrow_down
0
check_circle_outline Snelle levering NL, BE, DE
check_circle_outline 14 dagen zichttermijn
check_circle_outline Veilig betalen met iDeal
check_circle_outline Verzendkosten €4,95
Home arrow_forward Tuinkabouters zijn leuk!

Tuinkabouters zijn leuk!

Ik ben een echt tuinmens. Je kunt wel stellen dat zodra de zomer in aantocht is, ik elk vrij uurtje met liefde aan mijn tuin besteed. Ik ben ook dat type mens dat al rijkhalzend uitkijkt naar het moment dat de bloemetjes de tuin weer in kunnen. Het type mens dat dagen achtereen in tuincentrums kan lopen slenteren op zoek naar de juiste combinatie van bloemen en planten. De afdeling tuinaccessoires sloeg ik vrijwel altijd over. Een enkele keer waagde ik mij wel eens tussen de vogelhuisjes, maar veel verder dan dat kwam ik niet. Het had simpelweg mijn interesse niet. Bovendien was ik niet erg gecharmeerd van die tuinbeelden, laat staan de tuinkabouters

Mijn eerste tuinkabouter…

Nou schijnt er een spreekwoord te zijn waarin men stelt dat waarmee je omgaat, je mee wordt besmet. En dat overkwam mij dus ook. Ik was namelijk zoekende naar een baan en zag plotseling een vacature staan die mijn aandacht trok. Er werd gezocht naar een medewerker die een aantal webshops zou beheren. Dat klonk mij als muziek in de oren! Ik heb diezelfde dag nog op de vacature gereageerd en enkele dagen later ontving ik het heugelijke nieuws dat ik geselecteerd was voor een persoonlijk gesprek. Het was voor beide partijen een heel prettig gesprek. Een week later was ik al gesettled op de afdeling klantenservice en beheerde ik enkele webshops. Eén van de webshops waarover ik moest beheren was die van tuinkabouters.

Mijn verzameling tuinkabouters

Aangezien ik dus niets met kabouters had, vroeg ik me af wat voor soort mensen er nou tuinkabouters kopen. Zijn er uberhaupt wel mensen die kabouters kopen? Mijn vooroordeel over kabouterbeelden werd al snel weggevaagd. Leuke telefoongesprekken en email contacten met klanten over tuinkabouters zorgden er al snel voor dat ik de tuinkabouter begon te waarderen. Zodra er een nieuwe collectie binnenkwam stond ik met de neus vooraan om te kijken of er weer leuke beeldjes tussen zaten. En toen er een tuinkabouter met wat transportschade bijna in de prullenbak belande, kon ik de schat nog net op tijd redden. Wat met één kabouterbeeldje in de tuin begon, liep al gauw uit op een hele kaboutertuin. Ik combineerde zowel de kleine als grote tuinkabouters met mijn planten en struiken in de tuin. Rondom de vijver had ik wat kabouters neergezet die ook daadwerkelijk iets met de vijver te maken hadden. Ik had er een tuinkabouter met vishengel neergezet en eentje in een bootje. Tussen al het spul stond ook nog een fluitende tuinkabouter. Dit vrolijk gekleurde tuinbeeld maakte een fluitend geluid zodra er iemand voorbij kwam lopen. Tja en zo werd ik zo vanuit het niets helemaal verslaafd aan tuinkabouters. Waar ik nou zo benieuwd naar ben is hoe andere mensen ooit zijn begonnen met hun tuinkabouterverzameling? Ben je bereidt hierover je verhaal te doen? Vertel dan je verhaal hieronder bij opmerkingen!

  Linda     09-10-2018 14:17     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

menu icon
Menu
menu icon
Zoeken
menu icon
Wishlist
menu icon
Account
menu icon
Cart
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.