Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tuinkabouters middelgroot 20-49cm

Tuinkabouters kopen?
In deze categorie vind je tuinkaboutertjes van 20 tot 49 centimeter hoog.
Standaard lage verzendkosten van € 4,50 binnen Nederland, Voor België en Duitsland € 5,50.
Op werkdagen vóór 16:00 bestellen, de volgende dag in huis!*

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 123

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 123

Tuinkabouters middelgroot 20-49cm

Tuinkabouters voor extra sfeer in de tuin of op het balkon!

De meeste mensen houden van een nette, goede onderhouden tuin. Het is elk jaar weer een hele kunst om bloemen en planten op de juiste plekken neer te zetten en deze zo nu en dan bij te knippen. Naast bloemen en planten vinden wij Nederlanders en Belgen het vaak leuk om de tuin ook nog met wat tuinaccessoires aan te kleden. Accessoires die voor de decoratie van tuinen gebruikt worden zijn onder andere vogelhuisjes, bloembakken en bloempotten en tuinbeelden. Qua tuinbeelden kiest de ene persoon voor wit betonnen figuren, de ander voor specifieke beelden zoals bijvoorbeeld boedha-beelden en weer een ander voor tuinkabouters. In deze webshop zul je alleen kabouterfiguren vinden. Maar let op, ook hier in is ontzettend veel keus! De meeste kabouters komen uit een serie. Je kunt ze los kopen, maar als complete set staat het vaak wel erg mooi in de tuin. De ene collectie bestaat uit werkende tuinkabouters met schepjes, hamers en beiteltjes. De andere collectie bestaat uit kabouters met muziekinstrumenten, we hebben een Mexicaanse serie dwergen en nog heel veel anderen.


Elke tuinkabouter is een leuke verschijning.

Kenmerkend voor elke set is de grote, de kabouters hebben allemaal hetzelfde formaat. Ze hebben allemaal dezelfde manier van beschildering, dat kan in een serie met felle kleuren zijn, het kan in effen kleurtjes zijn of juist in used look accenten. Welk type het beste in jouw tuin of op jouw balkon past is natuurlijk geheel aan jou! Datzelfde geldt ook voor het formaat. Als je een klein tuintje of een klein balkonnetje hebt, dan ligt het misschien meer voor de hand dat je voor een kleine of middelgrote tuinkabouter gaat. Toch zou één groot exemplaar ook niet misstaan. Je kunt je collectie verder nog aanvullen met fluitende tuinkabouters en kabouters met verlichting. De fluitende tuinkabouter werkt op een batterij. In dit tuinbeeld zit een sensor die bewegingen registreert. Zodra iemand bijvoorbeeld langs loopt, begint deze tuinkabouter spontaan fietfiew te fluiten! De dwergen met tuinverlichting bestaan uit een serie solarkabouters, die op zonne-energie werken en uit een serie tuinkabouters met lampen. Deze werken echt op stroom. Voor kinderen verkopen we ook nog leuke kabouterlampen voor in de slaapkamer.

Tuin dwergen voordelig online kopen.

Liefhebbers van tuinkabouters kunnen hun hart ophalen. Wij hebben voor jullie werkelijk alle tuinkabouters die we in groothandels in Europa tegenkwamen gekocht zodat we jullie ook een heel breed assortiment kunnen aanbieden. Voor een kabouterfiguur hoef je niet meer heel internet af te struinen. Je bestelt je kabouterbeeldjes nu voordelig en eenvoudig online bij Kabouter-kopen.nl. De dwergen die je op onze site ziet, zijn in principe allemaal op voorraad. We kunnen je bestelling dan ook gelijk verzenden zodat je je kabouters vaak de volgende dag al in huis hebt!